Det är en perfekt present att ge till sina anställda, ett gåvokort laddat med en viss summa, där de anställda själva kan gå in och beställa det som faller dem i smaken.

Image result for En gåva för alla smakerEn gåva för alla smaker

Hur svårt är det inte att köpa en gåva som skall passa alla? En likadan present som skall matcha alla personlighetstyper? En uppgift som kan vara svår att lösa. Men nu har gåvokort kommit, vilket innebär att alla mottagare själva kan välja vad de vill inhandla för sak enligt den givna summan. Den perfekta presenten som är uppskattad av alla!

Gåvokorten kan laddas med valfri summa och med denna summa kan sedan mottagaren beställa utifrån det utbud som finns. Detta medför att det är en stor chans att alla skall finna något som faller dem i smaken, än om det är en sak som köps till alla.

Hur beställa gåvokort?

Det finns ej någon gräns på hur många gåvokort som får köpas, det antal som behövs kan beställas. Välj sedan vilka summa gåvokorten skall vara på.

Utefter gåvokorten kan sedan mottagaren titta på hemsidan och sedan beställa hem den gåva som de önskar. Det är enkelt att beställa, både för den som köper gåvokortet och för den som sedan skall beställa bland varorna.

Olika varor att välja på

Det finns ett brett utbud av gåvor att välja på för den som skall gå in och beställa något. Då det finns inom flertalet kategorier så är målet att det skall finnas något som tilltalar alla.

Bland annat finns det produkter att beställa för jägare. Detta är uppskattat för den som tycker om att röra sig i skogen och naturen. För bra priser är det prisvärt för alla summor på gåvokorten att beställa. Varför inte beställa en kikare eller en kompass? Perfekt för den som skall ge sig ut på jaktmarkerna.