Stilkonsult

Styling

Stilkonsultation

Tjänsten omfattar 3 timmar (normalstor garderob). Hemma hos dig går vi tillsammans igenom din garderob och du får tips och råd om vad som funkar. Vi budgeterar och planerar även för eventuella nyinköp. Vi bestämmer tillsammans vad du kan behålla, vad du kan ge bort och vad du möjligen skulle kunna ändra och återanvända själv. Med min bakgrund inom sömnad, ser jag ofta nya användningsområden för ett uttjänt plagg genom smärre ändringar. Du får hjälp att se vanemönster i din garderob. Om det handlar om tjugotvå nästan identiskt lika kavajer i samma kulör och snitt, eller trettiofyra likadana kjolar. Jag tvingar aldrig någon kund att slänga bort ett plagg som inte funkar längre – det slutliga valet är ditt. Trots allt, vi vet alla vad det betyder med emotionella bindningar till våra kläder …

Personlig shopping

Jag står till ditt förfogande så länge du vill och orkar. Jag tar dig mer än gärna med till butiker du inte förr provat, eller så går vi till dina favoritställen. Har du bokat pakettjänsten kan du välja om du vill att jag tar hand om nyinköpen själv åt dig eller om vi går tillsammans. Första gången kan det vara en idé att gå tillsammans, dels för att du ska få en inblick i hur jag tänker och vad jag ser, men även tvärtom.

Pakettjänst innehållande både stilkonsultation och shopping

Pakettjänsten omfattar bägge ovan nämnda tjänster, sammanlagt 5 timmar, fördelat på 3 timmar hemma i din garderob samt 2 timmar ute i butik. Självklart kan du omfördela tiden om du vill.

Personlig varumärkesprofilering

Tjänsten omfattar 10 tim. I denna tjänst ingår som ovan paketpris, men här gör vi även en större utvärdering av dina förutsättningar och mål. Vi gör en djupgående analys av dina behov framför allt ur yrkessynpunkt. Vi tittar på din omgivning och vad som förväntas av dig i förhållande till hur vi kan utveckla och stärka din personlighet och de signaler du avger med din klädsel. Vi tar även med i beräkningen attribut som glasögon/frisyr/mejk, alla bidragande delar till helhetsintrycket.

Bild: Billy Lindberg
Bild: Billy Lindberg