Fönsterskyltning! Del 3

Ja, så var jag då klar med fönsterskyltningen på uppdrag av Malmö Citysamverkan. Det har varit enormt roliga dagar, med massor av människor som stannat till, nyfikna, och kollat in vad som hänt i fönsterna. Detta gör jag mer än gärna om! Jag vill rikta ett hjärtligt tack till de aktuella medlemmarna i Malmö Citysamverkan, utan vilkas medverkan detta projekt aldrig kunnat bli av – samarbete är grejen alltså! Djupt tacksam är jag för glädjen det ger att jobba ihop med så generösa och välvilligt inställda samarbetspartners – TACK! Gry, Popolino, By Malene Birger, Pelote, Rågers Antik & Design, Lauritz.com, Blomster & Små Ting, Ecco, och slutligen Ultimate Cake.

13

24koplit

20140306_09185420140306_091845

49kop

3930

4038

Och här ser ni mig in action! Det är Malmö Citysamverkans Emelie som plåtade när jag satte i ordning detaljerna.

miaskylt1 miaskylt3miaskylt2

 

0 comments on “Fönsterskyltning! Del 3Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *