Fönsterskyltning! Del 2

3

Som jag skrev om i förra inlägget skyltar jag för närvarande på uppdrag av Malmö Citysamverkan, fönsterna i f.d. Carlings gamla butik på Södertull i Malmö. Nu har det mesta av rekvisitan kommit på plats, nästan alla kläderna är på dockorna och miljöerna är uppbyggda.

Den här sortens uppdrag gillar jag verkligen! Att få fria händer att skapa någonting ur ingenting! Och att dessutom ha Malmö Citysamverkans hela medlemslista att plocka godbitar ifrån gör ju inte saken värre. Jag har formligen gått runt och bara pekat på prylar: ”- Den där vill jag ha! Och den! Och dessa!” Underljuvligt!

Det första jag gjorde var att komma på ett par olika teman för de tre olika fönsterna. Utan tema eller inriktning blir det väldigt svårt att plocka sammanhängande prylar. Det jag bestämde mig för var ett teparty med lite känsla av Alice i Underlandet, ett cocktailparty à la slick 70-tal och sista fönstret skulle få illustrera två tjejer på shoppingrunda. Nu den senaste veckan har jag varit runt och valt ut och plockat med mig allt. Idag ska sistan ställas i ordning, sedan är allt färdigt!

109

 

 

 

 

 

 

7kop

0 comments on “Fönsterskyltning! Del 2Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *